A holdvilágok és utasaik...

...vajon meddig vagy képes elmenni ???... hogy megélhesd az igaz szerelem és a valódi élet és a halál misztériumát ??? ...szóval???... meddig ???

Gyere, megtanítalak élni, élni úgy, ahogy még senki nem tette. Miért akarsz másnak látszani,mint ami valójában vagy??? Sikerült rájönnöd végre, hogy ki vagy valójában??? Hát gyere, és játszunk!!! Játszunk el mindent amit csak szeretnél. Szerelmes szeretnél lenni??? Hát gyere!!! Nézz magadba, és máris megtalálod a forrását. Vedd észre, hogy bármit is teszel, bármit is csinálsz, bármi is történik - van valami, ami soha nem változik. Kezd el érezni, azt, amire mindig is vágytál. Tedd meg, tedd meg most, ne vacakolj, hiszen lehet, hogy holnap már nem fogsz felébredni. És akkor majd mit mondasz??? Jajjjj, bárcsak ezt vagy azt tettem volna, vagy csináltam volna??? Biztonságban szeretnéd érezni magad??? Végy egy nagy levegőt, és érezd, hogy már most biztonságban vagy, mindig is biztonságban voltál, csak elfelejtetted. Tedd fel a kérdést magadnak. Mi az ami nem hagy nyugodni??? A pénz, a munka, a család vagy valami más??? Járj a végére, derítsd ki, áss le olyan mélyre, ahol már a pokol sem létezik. Meg fogod találni, biztos vagyok benne. De addig is gyere, játszunk, táncoljunk, nevessünk, mert ezek a legjobb dolgok amiket itt tehetünk.

Most persze a legtöbben felteszitek magatokban a kérdést, de hát hogyan, ha napi 8 órában dolgoznom kell, utána a gyerekek, a család a főzés, mosás, takarítás, aztán meg ott vannak a szülők akiket ápolni kell, mégis hogyan gondolhatja ezt bárki is...mekkora felelőtlenség. Igazatok van, mert állítólag biztos recept nem létezik.Azt viszont el tudom mondani, nekem, hogy sikerült. Lehet, hogy mindez nálad nem fog működni, de az is lehet, hogy lesznek olyan részek, melyek nálatok is hasonlóképen fog lezajlani.

GYERE ÉS JÁTSSZ !!!

...olyanná válhatsz mint a művészet...légy te a vászon, és hagyd, hogy az élet legyen az ecset, ami megfesti a vásznad...nyilván lesz olyan, ami majd a szívednek kedves és könnyen elfogadható lesz, és lesz olyan is amit nehezebben fogsz majd elfogadni, könnyekkel fogod színezni, vagy nehezebben tudsz majd azonosulni vele...ne tégy semmit, csak figyeld...mint a műalkotást....olyanná válhatsz mint a költészet. légy te a papírlap, adj helyet, hogy megnyilvánulhasson rajtad keresztül a gondolat, a szó...mindegy, csak hagyd... légy olyan mint a színészek...hagyd, hogy az élet ossza ki a szerepeket, és játszd el...játszd el úgy, ahogy még soha senki nem játszotta el...lesz olyan szerep, amiben tetszelegni fogsz önmagadnak, és természetesen lesz olyan is amivel majd nehezen tudsz azonosulni...de te ne csinálj semmit, csak nézd, ahogy megelevenedik az előadás...légy olyan mint a zene...élj úgy, ahogy a dallamok, ritmusok megjelennek egyik pillanatról a másikra, majd eltűnnek ismét...szóval csak figyelj, figyeld magad...meg fogod találni...

 

...ha szerelmes vagy, akkor hagyd, had vigyen a lendület...lesz olyan, hogy fájni fog, igen, lesz olyan, de ez már csak ilyen...figyeld magad, figyelj minden rezdülésére, mert máshoz ez nem hasonlítható...

 

forrás:innen

Köszönet Andinak a lehetőségért.

A bejegyzés trackback címe:

https://risingpoetry.blog.hu/api/trackback/id/tr8911987470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Köszöntelek

 

"Kereshetsz vidám perceidben,
 Elrejtve ott vagyok örömödben, 
 Megláthatsz szomorú napjaidban,
 Ott vagyok színtelen sóhajodban"

 

 Rising Poetry - Gróf Tamás

 

 

rp_pajer_vajk_monika.jpg

Egy lehetőség

 

 

Ha hirdetnél vagy reklámoznád
terméked az oldalon, írj bátran:

risingpoetry (kukac) gmail.com


Az oldalon található írások
haszonszerzés céljából
nem másolhatók
!
Médiában történő
megjelenítéshez
a szerző engedélye
szükséges.

(Gróf Tamás)

Kapcsolat: risingpoetry kukac gmail.com
https://www.risingpoetry.hu/

Facebook megosztások

DC - A CSOKOLÁDÉ ÉS ÉN

 

"Már az első találkozás élménnyé válik, ujjaid közt a fekete szépség, ajkaidhoz érve, roppanós külsejével, harapásra csábít. Ajkaidon fekete csókja, éltető erő, legbelső vágyaid ismerő, akár egy csábító szerető. Darabkái nyelveden olvadva, ízlelőbimbóid hullámvasútjára váltottak jegyet, a második falattól végre behunyod a szemed. Elvarázsol egyedi íze, a fellegekbe juttat, behunyt szemeddel látod, nincs más ilyen élmény, ami felkorbácsol és egyben nyugtat. Az utolsó falatka, is lassan elmerül benned, szemed kinyitva a dobozt keresed,  legszívesebben eldugnád mindenki elől, tudva, ez az élmény feledésbe sosem merül."

Éld át a te is a Dantonie Chocolate élményt, egy falat boldogság, csak karnyújtásnyira tőled.

 

bonbon03.jpg

 

 

süti beállítások módosítása